Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 7b7167
Foto: Gebruiker

Verhalentafel bij het Onderonsje

Sint-Oedenrode - Op donderdagmiddag 12 september bent u, 55-plusser, welkom bij de verhalentafel van het Onderonsje. En wat is een verhalentafel zult u misschien denken? En misschien denkt u ook wel dat u geen verhalen kunt vertellen. Maar wij, vrijwilligers van het Onderonsje, zijn ervan overtuigd dat iedereen vol met verhalen zit. En deze middag wordt u uitgenodigd om daarover te gaan vertellen. Veel verhalen gaan over vroeger, maar dat vroeger kan ook vorige week zijn. Er gebeuren in ieders leven dingen die de moeite waard zijn om gedeeld te worden. En dat is een belangrijk aspect van een verhalentafel. Verhalen delen, die door de andere deelnemers met aandacht en respect beluisterd worden. En dat luisteren is het andere belangrijke aspect van een verhalentafel. Het is dus totaal iets anders dan discussiëren over het een en ander. Voor de één is het delen van het verhaal, voor de ander is het luisteren met aandacht en zonder oordeel. En op deze manier komen de mooiste verhalen op tafel.

Vind u het leuk om er bij te zijn, dan graag opgeven bij Petra Vesters of Karin van Vlerken. Maar u mag ook spontaan besluiten om te komen, zelfs op de dag zelf. De middag duurt van 14.00-16.00 uur. De kosten zijn €3,-. Mail: petrav@kpnmail.nl, tel.06-10068676 (Petra) of tel. 06-13992915 (Karin).

Het Onderonsje is één van de activiteiten van het Damiaancentrum. Zie de website voor andere activiteiten: www.damiaancentrum.nl. Schijndelseweg 46, 5491 TB Sint-Oedenrode.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!