Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ff5702
Foto: Jos van Nunen
Sport

Rooise Golfkampioenschappen

Sint-Oedenrode - Traditioneel worden de Rooise Golfkampioenschappen gehouden op de baan van Golf- & Country Course Sint-Oedenrode, beter bekend als Golfbaan de Schoot. Dit keer op 28 september aanstaande.

Deze kampioenschappen worden mede mogelijk gemaakt door een aantal Rooise sponsoren. De Rooise Golfkampioenschappen worden georganiseerd voor de bij de NGF geregistreerde golfende inwoners van Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant en Olland. Golfers van alle niveaus kunnen zich inschrijven en strijden om de titel "Roois beste golf(st)er". De bijbehorende bekers zijn voor de beste speler en speelster in de strokeplay wedstrijd. Afhankelijk van je golfniveau kun je meespelen met de strokeplay wedstrijd (hcp 0 t/m 24) of de stableford wedstrijd (hcp 18 t/m 54). Naast de felbegeerde titels zijn er allerlei prijzen te winnen. Deelnemen aan de Rooise Golfkampioenschappen betekent ontvangst met koffie, genieten van 18 holes golf op een prachtige 9 holes baan, na afloop per flight bitterballen, de prijsuitreiking en na afloop het buffet (bij goed weer BBQ) en dit alles voor slechts € 20,00 per persoon voor leden van Golfclub De Schoot en € 32,50 voor niet leden.
De Rooise Golfkampioenschappen, een golftoernooi voor en door Rooienaren. Leden van golfclub de Schoot kunnen zich inschrijven via E-golf4U. Alle andere golfers kunnen een inschrijfformulier aanvragen per e-mail bij mariokorsten@live.nl
Wil je meedoen, wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!