Logo mooirooi.nl
Met de familie op 't Buurtbenkske.   | Fotonummer: 2cda6b
Met de familie op 't Buurtbenkske.
Human Interest

Canadese burgemeester op 't Buurtbenkske

Sint-Oedenrode – Zodra een vreemde binnen komt stappen weet je totaal niets over iemands achtergrond. Je kunt er sowieso niet van uit gaan wat iemand doet, of waar degene vandaan komt. Voor de redactie is het dan ook iedere keer een verrassing. Ook vanmorgen werden we aangenaam verrast. Dit keer met 'hoog' bezoek uit het verre Canada.

Bert en Audrey Vorstenbosch stapten het Mediahuis binnen. Ze hadden via de tamtam al gehoord van het (inmiddels) befaamde Buurtbenkske. Bert, 71 jaar, komt oorspronkelijk uit Schijndel. Hij is familie van de vishandel die ook met regelmaat in Rooi op de Markt staat. Aan zij zijde vrouw Audrey. Hij ontmoette haar in Canada en ze trouwden. Bert vertrok op zijn zevende overzees en is nog regelmatig met zijn familie in contact. Voor tien dagen verblijven ze bij hen.
Eenmaal op 't Buurtbenkske kwam ter sprake dat Bert nog eens burgemeester is geweest van Pert Mitchell, een county in Canada. Vergelijkbaar met Meierijstad. Althans, dat maakte de redactie er van om een mooie vergelijking te maken. Dit was weer één van de fijne vluchtige bezoeken die het bankje de medewerkers van MooiRooi oplevert.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!