Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 8131ad
Foto:

Rinus Timmers Parel van de Neul

Sint-Oedenrode - Tijdens de Rhode Clubdag op zaterdag 8 juni heeft Rhode teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Zo hebben ze de kampioenen bij de jeugd gehuldigd. Dit voetbalseizoen waren dat JO9-1 en de MO13-1 in de najaarscompetitie en de JO10-1 in de voorjaarscompetitie. Verder werden de JO8-1 en de JO11-1 bekerkampioen. Tevens zijn de prijzen voor de Peri(rh)ode-titel bij de senioren uitgereikt aan Rhode 2 zaterdag, Rhode 10 en 35+. Daarnaast is een aantal sportmensen in het zonnetje gezet.

Via de site kon er gestemd worden en nadat alle stemmen geteld waren kwam de volgende uitslag naar boven. Sportman van het Jaar bij de selectie is Martijn van Boerdonk geworden en Sportvrouw van het Jaar werd Manon Koolen. Frans Habraken van Rhode 9 werd gekozen tot Sportman van het Jaar bij de recreatieteams.

Een speciale huldiging was er voor Rinus Timmers. Rinus werd, vanwege het feit dat hij inmiddels al 50 jaar vrijwilliger is bij Rhode, benoemd tot Gouden Parel van De Neul. Rinus heeft diverse functies binnen de vereniging vervuld en is nog steeds actief als wedstrijdsecretaris bij de senioren, als lid van de communicatiecommissie en als een van de kartrekkers van De Vrienden van Rhode. Rhode hoopt dat ze nog jaren kunnen profiteren van Rinus als vrijwilliger.

De Vrienden van Rhode hebben tijdens de Clubdag ook hun jaarlijkse gift aan de vereniging gegeven. Dit jaar betrof dit een cirkelmaaier voor achter de tractor, een heggenschaar en vier nieuwe vlaggenmasten. Namens het bestuur nam voorzitter Ad van Acht deze schenkingen aan en dankte hij alle Vrienden van Rhode voor hun betrokkenheid bij onze vereniging.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!