Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 58cd52
Foto: Ellis Rijkers

Verrassend, Groots Genieten tijdens Rooise Jaarmarkt!

Sint-Oedenrode - Heb je zin in een leuk en gratis evenement voor het hele gezin? Kom dan op zondag 23 juni van 10.00 tot 17.00 uur naar de Rooise Jaarmarkt. Het hele centrum staat in het teken van Verrassend, Groots Genieten. Hier verstaan ze nog de kunst van echte Brabantse gastvrijheid. Je bent van harte welkom in Sint-Oedenrode!

Al jarenlang trekt de Rooise Jaarmarkt veel bezoekers uit heel Nederland. En dat is ook niet zo vreemd als je ziet wat er allemaal te doen is op deze dag. In het hele centrum staan kraampjes (meer dan 300 standplaatsen) en de winkels zijn open. Koopjesjagers slaan hier zeker hun slag. Naast kleding in alle soorten en maten worden onder meer de laatste huis-tuin-en-keuken-snufjes aan de man gebracht.

Eten, drinken, muziek
Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Om de paar meter vind je wel een kraam met lekkernijen en de Rooise horeca staat bekend om haar kookkunsten. Speciaal voor de Jaarmarkt is er bij diverse horeca muziek. Een drankje op z'n tijd op één van de sfeervolle terrassen is dan ook zeker geen straf.

Oude ambachten vs bungeejump
Verder vind je diverse oude ambachten en is de brandweer uitgerukt om diverse demonstraties te laten zien. En ook de kleintjes onder ons komen aan hun trekken. Zo draait de traditionele draaimolen haar rondjes, staan de pony's klaar voor een ritje en voor wie durft kan een sprong wagen met de bungeejump.

Kortom: Verrassend, Groots Genieten? Dat doe je natuurlijk in Sint-Oedenrode! We zien je graag op 23 juni tijdens de Rooise Jaarmarkt!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!