Afbeelding
Foto: Cor van Oorschot

Boskant Challenge: zeskamp voor alle leeftijden

Algemeen

Boskant - Op 30 juni is het weer zover: De Boskant Challenge, editie 2019. Dit jaar wordt een zeskamp georganiseerd die geschikt is voor alle leeftijden en niveaus, dus zoek een team bij elkaar van 6 personen en schrijf je in! Dit kan via de website www.boskantchallenge.nl, via boskantchallenge@hotmail.com of via het inschrijfformulier wat verkrijgbaar is bij de winkel van Boskant.

Naast de zeskamp organiseren we ook het Rode Draad Spel. Hiervoor kan iedereen zich individueel inschrijven op de dag van de Challenge. Tegen een kleine bijdrage mag je meedoen en de winnaar? Die ontvangt een leuke verrassing en uiteraard een vermelding op de website! Wil je weten wat het Rode Draad Spel is? Hou dan de site in de gaten voor meer nieuws!!

Voor elk team is er dit jaar de mogelijkheid om een Joker in te zetten bij 1 spel. Dit levert automatisch extra punten op. Daarnaast ontvangt het team met de meest origineelste Joker ook nog eens extra punten. Genoeg reden dus om je creativiteit de vrijheid te geven en een uitbundige, gekke, leuke, spectaculaire Joker te maken!

De teams zijn dit jaar ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën: families, jeugd (van 6 – 16 jaar met een teamcaptain van 15+) en 16+ teams. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website. Let wel op: vol = vol i.v.m. de tijdsplanning! Dus wees er op tijd bij.