Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 1e8a93
Sport

Van Stiphout en Figaro winnen klasse Z2

Sint-Oedenrode - Marloes van Stiphout en haar paard Figaro startten op een dressuurwedstrijd in Lieshout in de klasse Z2. Ze wonnen beide proeven met respectievelijk 65 en 65,6 %. Afgelopen weekend startte Marloes Figaro op een dressuurwedstrijd in Schijndel ook in de klasse Z2 en eindigde met een tweede prijs.

Marieke Siertsema startte haar paard Ikara op een dressuurwedstrijd te Uden. De jury beloonde de proef met 63,5% goed voor een derde prijs. In Asten was dit weekend een meerdaagse springwedstrijd. Hier zagen we ook Nijnselse ruiters en amazones terug in de prijsuitreiking. Op vrijdag eindigde Thom van Dijck met Don Diablo in de klasse Z2 met een dertiende prijs en in de klasse M met Com. van www.olland.biz met een vijftiende prijs.
Op zaterdag eindigde Ronja Dallner inde klasse B met Coco Flanel met een vierde prijs. Suzan van Gastel startte in de klasse L haar paard Humphrey en eindigde met een derde prijs. Suzan startte Herbie in de klasse M en eindigde daarmee met een vierde prijs.
Mandy Jansen startte in deze klasse het paard Levesta SZ, De barragetijd van deze combinatie was goed voor een zevende prijs.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!