Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 79b110

Gevoelige nederlaag voor TTV Attaque

Sint-Oedenrode - TTV Attaque 1 is vrijdagavond tegen een teleurstellend resultaat aangelopen. De ontmoeting tegen het Tilburgse TIOS '51 4 was spannend, maar het overgrote deel van de punten ging richting de tegenstanders.

Het verschil tussen TIOS '51 (de nummer twee) en Attaque (de nummer 3) bedroeg voor deze ontmoeting slechts drie punten. Tijdens de avond werd ook duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Het schortte bij de Rooise ploeg echter aan een bepaalde effectiviteit die bij de Tilburgers wel aanwezig was. TIOS '51 liep aan het begin van de avond snel weg; alleen Burt van Geffen kon een punt de kant van Attaque op trekken. Veel wedstrijden gingen naar een beslissende vijfde game, maar deze werden allemaal gewonnen door TIOS '51. Het was lang wachten op een tweede punt van Attaque. Dat kwam er uiteindelijk wel: de negende partij van de avond werd gewonnen door Dirk Kastelijn. Co Stamps zat ook meerdere malen dicht bij een overwinning, maar het mocht voor hem helaas niet zo zijn deze avond. Het resultaat was een geflatteerde 2-8 nederlaag voor de Rooise mannen, die hierdoor weer naar het einde van de ranglijst terugvallen.
Attaque 2 wist dat het een lastige avond zou worden. De nummer drie in de vierde klasse F trad vrijdagavond aan tegen koploper JCV 6. De hoop was om een paar punten te verzamelen in deze ontmoeting, en dat leek heel aardig te gaan: Leon Huijberts won de eerste pot van de avond en Stefan Kerk volgde zijn voorbeeld. JCV maakte vervolgens weer gelijk, maar nadat Stefan ook zijn tweede partij won, stond Attaque halverwege de avond verrassend met 3-2 voor. Daarna ging de Rooise machine echter wat haperen. JCV bleek daarna ook niet voor niets de koploper te zijn: het Vughtse team pakte vrij eenvoudig 4 partijen achter elkaar. Leon leek dicht bij zijn tweede winstpartij van de avond te komen, maar hij zag zijn voorsprong uiteindelijk in rook opgaan. De eindstand was uiteindelijk niet slecht, maar gaf na het goede begin een sure nasmaak: 3-7.
Attaque 3 doet nog altijd mee om het kampioenschap, maar zag de laatste weken de resultaten wat minder worden. Het was dus ook hoog tijd om weer een sterk resultaat neer te zetten. Dit moest gebeuren tegen nummer drie Taveres 3. Nick van Galen beet wederom met succes het spits af. Job van Galen had wat minder succes, maar nadat Bram van Galen ook zijn eerste pot won en het dubbel ook goed ging, leek er een sterk resultaat in de maak. Taveres kwam nog terug tot 3-2, maar daarna werd het eenrichtingsverkeer. Hier en daar kwamen de gebroeders nog goed weg, maar dat doet niets af aan het feit dat er een klinkende overwinning werd geboekt: 8-2. Het team hoeft in ieder geval niet meer achterom te kijken; het verschil met de teams achter hen is flink gegroeid.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!