Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 52480e
Foto:
Meierijstad

Eerste talentenmiddag smaakt naar meer

Meierijstad - Zondagmiddag 17 maart vond in gemeenschapshuis De Brink in Eerde de eerste talentenmiddag van Muziekvereniging Meierijstad plaats.

Het gevarieerde programma, waarin alle leeftijdscategorieën van de vereniging voor het voetlicht traden, was voor het royaal toegestroomde publiek een lust voor het oor en oog. De beginnende en gevorderde talenten uit alle geledingen van de vereniging, het opleidingsorkest, de slagwerkgroep en het grote harmonieorkest hebben allemaal hun uiterste best gedaan om de Karel van Hoof bokaal te veroveren.
Vanaf het eerste optreden van de jongste deelnemer op klarinet tot het prachtige solostuk op trompet door een ervaren muzikant werd het publiek op mooie muziek getrakteerd. Met een gezonde spanning hebben alle deelnemers hun optreden volbracht. De professionele jury had dan ook alleen maar positieve woorden en goede tips voor alle deelnemers. De potentie en de groei die alle muzikanten doormaken beloven veel goeds voor de kwaliteit van de hele vereniging, aldus een tevreden organisatie.
Na een intensief juryberaad is Lars de Groot, alt saxofoon, uitgeroepen tot de winnaar van de middag en mocht hij trots de grote wisselbokaal in ontvangst nemen. Lars heeft een prachtig optreden verzorgd met overtuiging en muzikaliteit. 'Na 1,5 jaar al zo'n mooie toon en met zoveel zelfvertrouwen je stukken ten gehore brengen is veelbelovend', aldus de jury.
Alle deelnemers ontvingen een leuke attentie en een juryrapport voor hun deelname. De talentenmiddag krijgt zeker een vervolg en alle leden zijn geïnspireerd om een volgende keer mee te doen. Dit bevordert de sfeer en de kwaliteit in een vereniging enorm.
Zaterdagavond 6 en zondagmiddag 7 april verzorgt Muziekvereniging Meierijstad twee prachtige concerten waar tekenfilmmuziek en Keltische muziek centraal staan. Kaarten voor deze concerten zijn te verkrijgen via onze leden en bij het Uitpunt in Veghel en 't Paperas in St. Oedenrode. Een aanrader voor een geweldige avond of middag.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!