Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: edd08d
Foto: Hans van den Wijngaard
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Oproep! Bijzondere Bezigheden?

Sint-Oedenrode - Met enige regelmaat zien onze lezers interviews voorbij komen met Rooienaren die een bijzonder beroep hebben, of een bijzondere hobby. Daar krijgen we vaak leuke reacties op. We kunnen er zo een handjevol opnoemen die we in de krant gehad hebben, maar volgens ons moeten er onder onze 18.000 dorpsgenoten véél meer zitten. Misschien heb je zelf wel een bijzondere bezigheid, maar ben je er zo mee vergroeid dat het voor jou gewoon is geworden. Dan geldt deze oproep voor de mensen in je omgeving die dat wél in de gaten hebben en ons kunnen tippen. Met jouw goedvinden natuurlijk.

Het mag van alles zijn, zolang het maar bijzonder is. Maar wat is bijzonder? Daar is natuurlijk geen scherpe grens in te trekken, en het is ook nogal persoonlijk. We willen het zo breed oppakken dat iemand van buiten Rooi maar met een bijzondere bezigheid binnen Rooi daar ook mee in de krant komt. Of een Rooienaar die met een gewone bezigheid bijzondere dingen heeft meegemaakt.

Als we voldoende respons krijgen op deze oproep, willen we daar voorlopig een vast thema van maken dat bijvoorbeeld eens in de maand, of iets vaker, verschijnt. Wie doet er mee, of weet iemand? Allemaal tegelijk mag ook, maakt  niet uit, we leggen ze gewoon op de plank!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!