Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 6589db
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Bijna drie miljoen pageviews voor MooiRooi.nl

Sint-Oedenrode – MooiRooi.nl probeert dag en nacht alert te zijn op het laatste Rooise nieuws. Door de jaren heen hebben we daarin een naam opgebouwd. Zodra de brandweer voorbijrijdt kijken mensen al op de site om te kijken wat er aan de hand is. Tegenwoordig kun je perfect zien hoe veel er op de site gekeken wordt. We bekeken de cijfers van 2018 en schrokken ons een hoedje, op een positieve manier! In totaal heeft MooiRooi.nl 2.8 miljoen pageviews mogen ontvangen en daar zijn we hartstikke trots op!

Een ander leuk feitje is dat ruim 250.000 verschillende mensen onze website hebben bezocht. Dat is vergelijkbaar met de omvang van de stad Eindhoven! Een extra reden om nog gemotiveerder met onze website aan de slag te gaan. We zullen blijven speuren naar ultralokaal nieuws met een Rooise link, dat interessant is voor onze lezers. Net als uitgebreide fotoreportages en mooie interviews en politieke verslagen. Uiteindelijk profiteert iedereen daar van. Onze lezers hebben plezier op onze site en ondernemers hebben een ideale extra plek om zichtbaar te zijn.
Onze doelstelling laat zich raden. Komend jaar hopen we de grens van drie miljoen te passeren en we kunnen je alvast iets verklappen… We liggen voor op dat indrukwekkende schema! Draag een steentje bij door leuke nieuwstips aan ons door te geven. Via de MooiRooi Hotline (06-89970555) of via redactie@demooirooikrant.nl 
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Viert u Halloween?Reageren!