Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 6c7ab9
Foto:
Human Interest

Onze nieuwe stagiaire: Kim Schepens

Sint-Oedenrode - De komende periode wordt het team van DeMooiRooiKrant versterkt door een nieuwe stagiaire: Kim Schepens. Ze stelt zich even aan u voor…

Hi, Kim hier de nieuwe stagiaire bij DeMooiRooiKrant. De komende drie maanden zal ik mijn eindstage voor mijn opleiding Marketing en communicatie aan De Rooi Pannen te Tilburg hier uitvoeren. Ik kijk er onwijs naar uit om alle vlakken op het gebied van multimedia te ontdekken. Zelf kom ik uit Son en Breugel, maar ik vind het fascinerend dat zoveel mensen in en om Rooi de krant willen lezen. Daar wil ik wel een handje bij helpen. Ik hoop meer te weten te komen over wat het nu eigenlijk inhoud om iedere week een krant te maken, hoe je alle verschillende doelgroepen blijft aanspreken en hoe je elke week weer een interessante leesbare krant neerzet. Ik ben ontzettend blij dat DeMooiRooiKrant me daarbij wil helpen. Hopelijk kunnen we het uiteindelijk samen tot een goed eind brengen.
Enthousiast, gedreven, creatief, nauwkeurig, sociaal, 19 jaar, tweeling, studeren, reizen en sportief…Ja, dat ben ik zo'n beetje! Mijn grote passie is voetbal en skiën. Mijn passie voor skiën wil ik graag doorgeven, daarom geef ik tegenwoordig ook skiles bij De Schans in Uden. Ik houd altijd wel van een uitdaging en sta nooit stil. Wat ik hierna wil gaan doen weet ik nog niet helemaal zeker. De keuze is immers reuze! Eén ding is zeker het moet wel een uitdaging zijn. Het doel wat als eerste op de agenda staat is: slagen!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!