Afbeelding
Foto: Foto:

Beleef het Themahuwelijk 2019 van dichtbij mee

Algemeen

Boskant - Zoals sommigen van jullie misschien al hebben meegekregen via MooiRooi.nl heeft café 't Kerkpleintje vorige week vrijdag onderdak geboden aan een groepje zwervers die daar hun vrijgezellenfeest vierden. Het ging natuurlijk om Sjofele Sjakie met zijn toekomstige bruid Dozige Doortje en hun beider families. Het bruidspaar en alle gasten waren erg in hun nopjes met dit warme onderkomen en goed eten en drinken.

Op carnavalsdinsdag 5 maart 2019 zullen Sjofele Sjakie en Dozige Doortje op een ludieke manier in de onecht worden verbonden. De plechtigheid vangt aan om 11.00 uur bij de kerk in Boskant. Vorig jaar hebben de pastoor en de burgemeester die al diverse jaren dit huwelijk voltrokken, hun kazuifel/ambtsketting aan de wilgen gehangen, dus het blijft nog een verrassing hoe dat dit jaar gaat verlopen. Vanaf 12.30 uur bent u van harte welkom voor een maaltijd bij de vriendschap tezamen met ons kersverse bruidspaar en hun familie. U kunt hiervoor kaarten kopen bij de Vriendschap. De kosten zijn
€ 11.00 voor volwassenen en € 7,00 voor de kinderen. Let op, ben er snel bij, er zijn nog enkele kaarten te koop. Vervolgens zal vanaf 14.15 uur het huwelijksfeest losbarsten. Dit feest is voor iedereen vrij toegankelijk. De dag zal worden afgesloten met de verbranding van Willemke Pap.