v.l.n.r. Roland, Heesakkers, Mirjan van Genugten, Erik Groen, Albert Sanders, Iris van Leeuwen en Chantal Pennings.
v.l.n.r. Roland, Heesakkers, Mirjan van Genugten, Erik Groen, Albert Sanders, Iris van Leeuwen en Chantal Pennings.

't Everse oog in oog met Máxima

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het gonsde al een aantal weken door de straten van 't Everse, wie, wat, waar en welke personen zouden de bewoners gaan zien. Via hints in de activiteitenapp werd de aandacht voor de avond warm gehouden. En warm dat werd het op deze record houdende vrijdag de vijftiende februari. De enthousiaste aanwezigen in het clubhuis op de Everse Bergen stonden "oog in oog" met Máxima tijdens de Everse quizavond.

De activiteitencommissie van de gelijknamige buurtvereniging had alle zeilen bijgezet om zoveel mogelijk prominenten te verzamelen. Het werd een succes. Vijf fanatieke quizteams begonnen aan de strijd met hun buurtgenoten. Negen rondes met wie, wat, waar, pruuv'es, Rooise, Everse en vragen over 't Brabants dialect vlogen om de oren. Het was een close finish. Met maar 1 punt verschil wist uiteindelijk team D: 't Evers Zwijntje de eeuwige roem samen met een Roois biertje mee naar huis te nemen.
Tijdens de avond bleek maar weer, ons kent ons. En ken je nog niet alle buurtgenoten even goed? Dan was het een prima avond om elkaar al 'quizzend' beter te leren kennen. Jacqueline van Gerwen lid van de activiteitencommissie vertelt enthousiast aan het einde van de avond: "Wat is het toch mooi om te zien dat we met oud én jong in onze grote buurt kunnen verbroederen. Dit smaakt naar meer, leuk dat jullie er waren. Tot een volgende keer allemaal. Ik geniet nog even na met een drankje in ons gezellige clubhuis."
 

Afbeelding
Afbeelding