Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: e2285e
Foto:
Human Interest

Rooise jeugd over Papgat Carnaval

Sint-Oedenrode - Wij merken dat steeds meer jongeren uit Rooi ergens anders Carnaval gaan vieren. We willen weten hoe dit komt en vragen daarom de mening van tien Rooise jongeren over Papgat Carnaval. Wat is goed? Wat kan beter? Heb je een briljant idee om de Carnaval te in Rooi een boost te geven? De campagne #reddervanpapgat zal u niet ontgaan zijn de laatste weken. Deze pagina sluit daar naadloos op aan. Wil jij ook meepraten over hoe Papgat Carnaval te verbeteren? Kom dan woensdagavond 20 februari vanaf 19 uur naar het voormalige gemeentehuis van Sint-Oedenrode op Dommelrode. Bij deelname maak je kans op 22 horecamunten!

Sjoerd Bunk (19)

Ja, ik vier Carnaval voornamelijk in Rooi. Ik denk dat initiatieven zoals Papgat X hier aan bijdragen. Dit jaar is het verder de planning om Oeteldonk eens mee te gaan maken.

Waarom niet alle dagen naar Rooi?
Het is moeilijk om een plek te vinden waar voornamelijk mensen van je eigen leeftijd zijn. Daarentegen is het ook leuk om met stappen nieuwe mensen tegen te komen. In Rooi ken je eigenlijk iedereen wel die je tegen komt, daaruit ontstaan vaak minder spontane situaties vind ik.

Als je iets zou mogen veranderen, wat zou dat dan zijn?
Dat is moeilijk te zeggen. Maar ik denk dat het probleem is dat er geen plek is waar alle jongeren tussen de 18 en pak hem beet 25 samenkomen. Je hebt de tent voor de tieners, maar zoiets is er niet echt voor de doelgroep waar ik het over heb.


Lees deze week verder in DeMooiRooiKrant
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!