Argo komt net te kort

Sint - Oedenrode - Vorige week hadden de waterpolodames van Argo het vierde part nodig om de wedstrijd te laten kantelen en de volle winst te pakken. Afgelopen weekend was het de tegenstander, SBC2000 uit Breda, die dit vierde part heel hard nodig had om hetzelfde kunstje te flikken.

Argo had niet veel te verliezen in deze uitwedstrijd tegen de koploper. Met een goede wedstrijd nog in het geheugen ging het team met dezelfde tactiek van start. Dat verliep prima, SBC had geen antwoord op de zone verdediging van Argo. De afstandsschoten vanuit de tweede lijn werden steeds weer gepareerd door een subliem keepende Yvonne vd Vorstenbosch. Het team was vanaf de eerste minuut scherp, waardoor het scoreverloop gelijk opging gedurende de wedstrijd. Argo was zeer effectief met een aantal uitbraken waardoor het bij aanvang van het laatste partje 2-3 in het voordeel van Argo stond. SBC besefte op dat moment dat er een schepje bovenop moest, zeker ook om de kampioensambities waar te kunnen maken. Verliezen van Argo zou dan echt een grote streep door de rekening zijn geweest. SBC ging erop en erover en Argo had er geen antwoord meer op. De 2-3 achterstand werd binnen een paar minuten omgebogen naar een 7-3 einduitslag in het voordeel van SBC. Een geflatteerde uitslag, vooraf had Argo hier wellicht vrede mee gehad, maar een verrassing heeft lang in de lucht gehangen. Doelpunten van Argo werden gemaakt door Josine Raaijmakers (2x) en Femke van Harmond.

Zwemmen
Komende zondag nemen de zwemmers deel aan de 5e Solo wedstrijd die wordt gehouden in zwembad 'De Neul', aanvang 15.00 uur.