Verliesin laatste seconde

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag speelde Odisco thuis tegen Klick '15. Beide ploegen staan gedeelde derde in de competitie. Het was tevens de eerste onderlinge confrontatie.

Odisco begon sterk aan de wedstrijd: verdedigend stond het strak en aanvallend werd rustig gezocht naar de juiste kansen. Deze kansen werden goed benut en na 20 minuten was de stand 7-1 in het voordeel van Odisco. De laatste 10 minuten leek de concentratie wat minder en kreeg Klick de kans om aan te sluiten tot een 8-4 ruststand.
In de rust werd geprobeerd de dames weer op scherp te zetten. Met de juiste inzet en felheid moest de wedstrijd binnen gehaald worden. De tweede helft begon Odisco toch niet scherp genoeg. Klick scoorde direct. Na de eerste twee aanvallen en nog een paar minuten later stond Klick langszij (8-8). Hierna was Odisco weer de bovenliggende partij en wist steeds een of twee doelpunten voor te komen. Klick had wel steeds een antwoord klaar en bleef zeer kort bij Odisco in de buurt. Met nog 1,5 minuut was de stand 12-11 en de spanning zeer hoog. In de laatste minuut scoorde Klick de gelijkmaker (12-12). Helaas maakte Odisco hierna verkeerde keuzes. Hierdoor kon Klick letterlijk in de laatste seconden het winnende doelpunt scoren. Eindstand 12-13.
In de gehele wedstrijd stond Odisco slechts zeer kort achter, maar helaas was dit op het cruciale moment van het eindsignaal. Hierdoor stonden de dames uiteindelijk met lege handen. Volgende week speelt Odisco uit tegen Oxalis om 13:30u in Sevenum.