Logo mooirooi.nl
vlnr: Leo Asveld (lid van verdienste), Jeroen van Door (lid van verdienste), Ad van Acht (voorzitter), Wim van Meijl (erelid) en Hans van Casteren (lid van verdienste).   | Fotonummer: ff5ed1
vlnr: Leo Asveld (lid van verdienste), Jeroen van Door (lid van verdienste), Ad van Acht (voorzitter), Wim van Meijl (erelid) en Hans van Casteren (lid van verdienste).
Sport

Wim van Meijl erelid RKSV Rhode

Sint-Oedenrode - Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van RKSV Rhode | Van Stipbouw is oud-voorzitter Wim van Meijl benoemd tot erelid van de club.

Wim heeft de uitspraak geïntroduceerd: "Rhode, dat ben jij!" Maar als er één Rhodenaar is op wie die uitspraak van toepassing is, dan is dat wel op Wim. Hij werd in 2003 actief voor Rhode als lid van het organisatiecomité t.g.v. het 75-jarig jubileum. Daarna heeft Wim zich 15 jaar ingezet vanuit het Rhode-bestuur, eerst 10 jaar als vicevoorzitter en de laatste 5 jaren als voorzitter. Dat deed hij op energieke en enthousiaste wijze. Waar Rhode was, was Wim; waar Wim was, kwam Rhode ter sprake.
Voorzitter Ad van Acht had het druk met het onderscheiden van Rhode-mensen. Zo benoemde hij namens het bestuur ook nog Leo Asveld, Jeroen van Doorn en Hans van Casteren tot lid van verdienste. Als vrijwilliger van het jaar 2018 werd Roy de Laat gekozen door de leden van de voetbalvereniging.
Ook werden er nog 10 jubilarissen gehuldigd, die 25, 40, 50 en zelfs al 60 jaar lid zijn van RKSV Rhode. Verder blikte de voorzitter terug op het succesvolle jaar 2018, waarin Rhode 1 kampioen werd in de 2de klasse en Rhode gebruik is gaan maken van een vernieuwd sportpark, met drie kunstgrasvelden. Daarna werd met de aanwezige leden het glas geheven en geproost op een sportief 2019.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!