Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Playbackweekend vv Nijnsel

Algemeen

Sint-Oedenrode - Nu de drie koningen hun goud, wierook en mirre (kostbare hars) weer bij de kribbe hebben achtergelaten en koning Herodes vergeefs op hun terugkomst wacht, is het opnieuw tijd voor het Playbackweekend van vv Nijnsel/TVE Reclame.

Op vrijdag aanstaande barst het muziekspektakel voor de 'ergens-in-de-dertig' ste keer los. Diverse teams van voetbal en korfbal proberen hun uitverkoren muziekstuk op zo origineel mogelijke wijze neer te zetten. Ook deze editie zijn er meer dan tien deelnemers die het publiek een hele avond zullen plezieren want iedereen gaat voor goud, wil de ander net een stapje voor zijn. Een deskundige jury wacht vervolgens de zware taak om alles af te wegen, de kleinste details op een goudschaaltje te wegen en uiteindelijk de winnaar bekend te maken aan het publiek dat met de minuut ongeduldiger wordt. En dat betekent voor de winnaar nogmaals optreden en automatische deelname aan de Playbackmiddag voor de jeugd op zondagmiddag.
Op vrijdag start het muziekcircus om half negen en op zondag om half twee. Erik Hoppenbrouwers en zijn crew trekken ook dit jaar weer alles uit de kast om het altijd enthousiaste en talrijke publiek een heerlijke avond en middag voor te schotelen. Zij beschikken inmiddels over een schat aan ervaring, dus dat gaat zeker goed komen. Iedereen wordt verzocht om tijdig aanwezig te zijn, de entree is vanouds gratis.