Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 3c8adf
Foto:
Sport

Nieuwjaarsreceptie Ollandia druk bezocht

Sint-Oedenrode - De traditionele nieuwjaarsreceptie van vv Ollandia was weer druk bezocht. De selectie had vooraf nog eventjes de spieren weer opgerekt en was alvast gestart met aftrainen van de aangekomen kilo's van de afgelopen feestdagen. Vanaf klokslag 15:00 uur was het weer even gezellig bij elkaar zijn, elkaar het beste wensen voor 2019 met veel geluk en bovenal een goede gezondheid. Dat er tussendoor even ingehaakt werd op de koppositie van ons 1ste elftal en werd de wens van een kampioenschap uitgesproken, begrijpelijk.. maar de weg is nog lang!

Ook was er natuurlijk het jaarlijkse woordje van onze voorzitter. Gelukkig had hij deze keer vooral veel positief nieuws te melden zoals de gebruiksovereenkomsten met de gemeente en de daarmee gepaard gaande huurverlaging, de verbeterde kwaliteit van de velden, het plaatsen van een nieuw scorebord en het introduceren van Ollandia TV in de kantine.
Maar ook de ontwikkeling van de organisatie krijgt langzaam steeds meer vorm. Het nieuwe beleidsplan, geschreven door leden van de technische commissie, met daarin de voorgenomen organisatievorm biedt veel houvast, maar eist ook nog wel enige invulling vanuit de leden, ondanks dat er al een toename is van het aantal vrijwilligers. En zo waren er nog meer positieve zaken meer te vermelden zoals de kopposities van het 1e elftal en het damesteam maar ook de kampioenschappen van de jeugdteams O-12 en O-11.

Als laatste had de voorzitter tot taak het uitreiken van de Ad Roché trofee voor de vrijwilliger van het jaar. Genomineerd hiervoor waren John Hagelaars, Erik van Aarle en Chantal Brugmans. Uiteindelijk hebben de leden gekozen voor John Hagelaars als vrijwilliger van het jaar en wij feliciteren John van harte hiermee. Het is hem van harte gegund!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!