Afbeelding

Een kijkje bij Klavertje Vier

Algemeen

Sint-Oedenrode - De komende maanden gaan we een kijkje nemen achter de schermen bij toneelvereniging Klavertje Vier. Deze keer gaat het over de nieuwe gastrolspeelster Ellis Rijkers. Ellis gaat een rol spelen in de aankomende voorstelling. Maar wie is deze acteur? Wij zijn benieuwd. Jullie ook?

Ellis stelt zich voor:
Ik ben een echte "Nijnselse." Al jaren ga ik naar een voorstelling van Klavertje Vier kijken. Ik ben namelijk dol op kluchten. Begin van dit jaar zag ik een oproep op Facebook voorbij komen om eens een keer te komen kijken tijdens een open repetitie avond. Hierop volgde een gesprek met het bestuur. Na een paar weken kreeg ik een telefoontje dat ik een gastrol had. Superblij ben ik ermee.
Iedere maandag hebben we repetitie. Er wordt keihard gewerkt tijdens de repetities, maar er is ook altijd tijd om na te kletsen met een drankje. Klavertje Vier voelt voor mij als een warm bad waar ik in terecht ben gekomen.

Wat spelen jullie?
We spelen een komische klucht van Jon van Eerd: Een Rits te Ver! Een Rits te Ver gaat over een campingeigenaar die zich staande probeert te houden in een wereld vol ritsen, trekhaken en haringen. Alsof veeleisende gasten en een bekakte buurvrouw niet erg genoeg zijn, wordt de camping ook nog eens met sluiting bedreigd. In een poging de tent overeind te houden zakt onze hoofdpersoon steeds verder weg in een hilarische draaikolk van problemen, verzinsels en misverstanden.

Wat speel jij?
In dit stuk speeI ik een man; Norbert Leis. Norbert probeert om de bedreigde zomertortel te beschermen en daarom moet de camping blijven bestaan. Ben je benieuwd of het Norbert lukt om deze vogel te beschermen? Kom dan kijken naar één van de voorstellingen.
De data van de voorstellingen zijn 22-23-27-29 en 30 maart
Voor informatie en reserveringen: kijk op onze website: www.klavertjeviernijnsel.nl


Afbeelding