Afbeelding

Kerstmarkt voor goed doel

Bijeenkomst

Sint-Oedenrode - Bij tuincentrum Krans vindt komende zaterdag een bijzondere Kerstmarkt plaats. Het is namelijk een Kerstmarkt voor een goed doel: Stichting de Gele Vlieger.

Stichting De Gele Vlieger is opgericht door een aantal adoptiemoeders van Chinese kinderen. Het doel van de stichting is het (financieel) ondersteunen van organisaties die zich inzetten voor kinderwelzijn in China. In China worden nog steeds veel kinderen afgestaan, met name kinderen met een speciale zorgbehoefte. Deze kinderen leven vaak in tehuizen die veel financiële ondersteuning kunnen gebruiken voor de dagelijkse zorg, maar ook voor de zeer dure medische zorg en operaties. De bedoeling is dat ze voor deze kinderen op verschillende manieren geld en spullen gaan inzamelen.

De markt vindt zaterdag 8 december plaats van 11 t/m 16 uur. De moeite waard om te gaan kijken, want er is van alles moois te verkrijgen voor Kerst. Laat je betoveren, verrassen en help ook nog eens een goed doel! Kijk voor meer informatie op www.stichtingdegelevlieger.nl