Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2ae877
Foto:
Evenementen / Sint-Oedenrode

Technische jury enthousiast over Roois robot-team

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag vond de First Lego League (FLL)-wedstrijd plaats. Deze keer werd de wedstrijd gehouden in het gebouw van Dynamo, middenin Eindhoven. Ook het Rooise robot-team The Electrics, streed mee. Het team kreeg een goede beoordeling.

Ruim dertig teams streden voor allerlei prijzen en voor een plek in de Benelux Finale. The Electrics, met Tim, Stan, Sito, Kai, Rick, Lars en Ties, is geëindigd op een uitstekende vijftiende plaats. Ze kregen drie keer de kans om in 2,5 minuut zoveel mogelijk punten te behalen. Met een zelfgebouwde robot moesten ze zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren. Ze hebben hiervoor drie maanden voorbereidingstijd gehad.

Vooral de technische jury was erg enthousiast over The Electrics. Ze hebben heel goed samengewerkt. Iedereen deed datgene waar hij goed in was en ze hadden voor heel veel missies, hele goede en slimme oplossingen. Ook de presentatie ging goed. Voor de FLL is de strijd nu even gestreden, maar The Electrics blijft op zoek naar nieuwe teamleden. Ben je tussen de 9 en 14 jaar en vind je het leuk om te programmeren en met techniek bezig te zijn? Meld je dan aan via http://www.NEOBOTS.nl.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Wat zijn uw plannen voor de komende Paasdagen?Reageren!