Afbeelding
Foto: Wies Habraken

Lionsclub op jacht naar koffiepunten en vreemd en oud geld

Algemeen

Sint-Oedenrode - Voor Voedselbank Sint-Oedenrode en oogoperaties in derde wereldlanden is de Lions Club van Sint-Oedenrode op zoek naar Douwe Egberts koffiepunten en vreemd en oud geld.

Douwe Egberts koffiepunten

Bij de voedselpakketten van de Voedselbank zit maar heel af en toe koffie. Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat juist klanten van de voedselbank wel een moment van ontspanning kunnen gebruiken. De door u ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties met 15% te verhogen.

Vreemd en oud geld
Lionsclub Sint-Oedenrode zamelt vreemd en oud geld in voor Fight for Sight en helpt mee om blinden in derde wereld landen weer te kunnen zien. Bijna iedereen heeft vreemd of oud geld in huis. Hieraan kan door de inzameling een zinvolle bestemming gegeven worden. De Lions zijn via hun netwerk in staat om munten en papiergeld uit de hele wereld om te zetten in euro's. Elke 10 euro wordt door Wilde Ganzen met 50% verhoogd tot 15 euro. De opbrengst van de actie gaat naar oogklinieken in derde wereldlanden.

Inleveren waardepunten en geld
Lionsclub Sint-Oedenrode neemt de praktische kant van de inzameling voor zijn rekening.
Op onderstaande 5 adressen zijn inzameldozen geplaatst. De boxen staan daar tot 15 januari 2019.
- Mediahuis Meierijstad, Heuvel 7, Sint-Oedenrode; De Dorpsherberg, Pastoor Smitsstraat 48, Olland; Bakkerij van den Eertwegh, Lieshoutseweg 16, Nijnsel; De Winkel van Boskant, Meidoornstraat 2, Boskant; Formido, Eerschotsestraat 44, Sint-Oedenrode.

Meer informatie:
Marianne Bruin-van Groningen, president Lionsclub Sint-Oedenrode, mobiel 06-30441942
Paul Goemans, secretaris Lionsclub Sint-Oedenrode, mobiel 06-39316268 https://www2.lions.nl/#top