KV Rooi pakt eerste wee punten

Sint-Oedenrode - De eerste zaalwedstrijd van KV Rooi werd gestart tegen Heumen en Rooi wist meteen de voorsprong te pakken met 3-0.

Er werden goede kansen gekozen, waardoor de aanvallen goed liepen. Toch werd later in de verdediging te veel ruimte gegeven aan Heumen, waardoor ze wisten te scoren. Hierna bleef het gelijk opgaan tot 7-7. Uiteindelijk was het zelfs Heumen die de eerste voorsprong in de wedstrijd kon pakken met 7-8. Rooi moest aan de bak en dit gebeurde ook. Door de juiste dames op de goede plekken te zetten kwam Rooi terug tot een 10-8 in de rust. Dit was alleen niet genoeg om de wedstrijd met zekerheid af te ronden. In de tweede helft bleef Rooi de juiste kansen afronden en kon hierdoor uitlopen. Door deze zekerheid werd ook de verdediging van Rooi sterker en wisten ze het goed dicht te houden. Met een mooie einduitslag van 19-12 heeft Rooi als team hard gewerkt met als resultaat de eerste overwinning! Volgende week staat de wedstrijd tegen Oranje-wit op het programma. Om 13:00u speelt Rooi in Venray tegen deze ploeg.