Afbeelding

Jongste leden onthullen nieuwe tenues

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dit seizoen hebben alle leden van VVROOI volleybal nieuwe tenues gekregen. Vol enthousiasme hebben de jongste leden deze afgelopen weekend onthuld tijdens het VV Rooi minitoernooi.

Op de mooie rood/zwarte tenues staan de sponsoren duidelijk vermeld die dit mogelijk gemaakt hebben; Hellings machinebouw, Van den Berk assurantiën en Van Weert stukadoors worden dan ook enorm bedankt door alle leden van de vereniging.
Het CMV volleybaltoernooi van VV Rooi, gehouden in thuisbasis sporthal de Streepen, was wederom een doorslaand succes. De sporthal was het strijdveld van maar liefst 71 miniteams uit de regio Eindhoven. Vanuit VV Rooi deden dit jaar zelfs drie teams mee aan de wedstrijden.
Kinderen in de leeftijd van 6 – 12 jaar speelden ieder op eigen niveau. Vanaf de tribune werden de kinderen aangemoedigd door familie en vrienden. Van 09.30 – 16.30 uur werden er bijna honderddertig wedstrijden gespeeld, verdeeld over negen velden. Alle kinderen deden enorm hun best en het niveau was zéér hoog, maar het plezier stond natuurlijk voorop. De lol straalde er de hele dag vanaf. Allemaal wilden ze aan familie en vrienden laten zien wat ze al geleerd hebben tijdens trainingen. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd toernooi. Natuurlijk kan zo'n toernooi niet georganiseerd worden zonder de vrijwillige bijdrage van wel vijfentwintig VV Rooi-leden.
Voor geïnteresseerde sportievelingen die ook willen kijken of volleybal iets voor hen is: check www.vvrooi.nl