Slordig puntverlies waterpolodames

Sint-Oedenrode - Op papier hadden de waterpolodames van Argo wellicht wel getekend voor een gelijkspel tegen de Warande uit Oosterhout. Met een einduitslag van 11-11 overheerst toch het gevoel van teleurstelling.

Argo begon heel sterk in het duel tegen een gelijkwaardige tegenstander. De afgelopen jaren was het stuivertje wisselen wat betreft overwinningen tussen beide teams. Wellicht was Argo dan ook te verbijsterd hoe makkelijk het team uitliep op de Warande. Moet wel gezegd worden dat het sterke keepstersoptreden van Yvonne vd Vorstenbosch Argo overeind hield. Na het derde part stond het echter 10-5 in het voordeel van Argo en leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn. Argo had het aardig onder controle en het was een kwestie van uitspelen van de wedstrijd. Niets leek minder waar te zijn. De Warande bleek nog wat reserves te hebben waardoor de achterstand binnen een paar minuten omgezet werd naar een voorsprong van 10-11 in de laatste minuut. Een halve minuut voor het einde van de wedstrijd kreeg Argo nog een strafworp, welke verzilverd kon worden door Josine Raaijmakers. Met haar zes doelpunten was zij wederom zeer belangrijk voor het behalen van het gelijke spel. Een bizar wedstrijdverloop, waarbij Argo de kans op de volle buit weggegeven heeft. Linda Hanegraaf wist haar debuut op te luisteren met twee doelpunten en ook Liesbeth van der Korst wist er twee in te gooien.

Zwemmen
Afgelopen zondag hebben vier zwemmers van de wedstrijdgroep deelgenomen aan een Limietwedstrijd in De Drieburcht in Tilburg. Hierbij werden drie persoonlijke records gezwommen en één limiet behaald voor de Brabantse Winter Kampioenschappen.