Afbeelding

Twaalf nieuwe koopappartementen in Bastion

Algemeen

Sint-Oedenrode - Er worden twaalf nieuwe appartementen gerealiseerd in het bestaande luxe appartementengebouw Bastion. De huidige commerciële ruimtes op de begane grond zullen worden omgebouwd.

De twaalf appartementen zullen hoogwaardig afgewerkt worden en daarmee feilloos aansluiten op de karakteristieke uitstraling van het huidige gebouw. Het aanbod van de appartementen in dit nieuwbouwproject is zeer divers; het betreffen twaalf appartementen met allen een unieke indeling, de grootte zal variëren van 56 m² tot 130 m². Uiteraard krijgen alle appartementen de beschikking over een buitenruimte / terras en een parkeerplaats.
Met dit nieuwbouwproject wordt ingespeeld op de sterk stijgende vraag naar levensloopbestendige woningen. Daarbij is tevens sprake van een toplocatie; Bastion is gelegen op de hoek van de Eerschotsestraat en de Corridor / Lindendijk waarmee het levendige centrum van Sint-Oedenrode op slechts loopafstand is gelegen. Naar verwachting zal omstreeks de jaarwisseling het verkooptraject van start gaan en zal begin 2019 een start gemaakt worden met de bouw.
Bent u geïnteresseerd? De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar voorziet u graag van meer informatie, neem gerust contact op via www.dpmrobvandelaar.nl of 0413-745035.