Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 02c15d
Foto:
Sport

Nijnselse ruiters in de prijzen

Sint-Oedenrode - Dit weekend werd in manege de Pijnhorst de eerste dressuur selectiewedstrijd dressuur voor pony`s verreden. De Nijnselse ruiters pakten twee eerste prijzen.

In de klasse CB kwam Fem Scheepens en haar pony Avoriaz aan de start. De eerste proef beloonde de jury met 60.3%, goed voor een vierde prijs. In de tweede proef deden Fem en Avoriaz er nog een schepje bovenop en de 62,5 % van de jury was goed voor een eerste prijs.  Rian Koster en
haar pony Dolly startten in de klasse AB/L1/L2 en de jury beloonde de proef met 62,5%, goed voor de tweede plaats.
Martijn van Stiphout startte zijn paard Hannibal op een eventing wedstrijd in IJsselstein in de klasse L. Alleen een paar tijdfouten in de cross zorgden voor een derde prijs. Inge Heesakkers en haar paard Hudson startte op een dressuurwedstrijd in Veldhoven. De jury beloonde de proef in de klasse B met 63.2% en een vierde prijs. In Geldrop kwam Linda van Gastel en haar paard Coco Flanel aan de start in de klasse B springen. 78 Punten in het barrageparcours waren goed voor een vierde prijs.
Judith van den Nieuwenhuijzen en haar paard Izaminka B startten ook in Geldrop in de klasse B. In een grote groep deelnemers eindigde ze met een twaalfde prijs.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!