Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 54e9dd
Foto: Jos van Nunen
Evenementen / Sint-Oedenrode

Olland Kermis bij café d'n Toel

Vanaf vrijdag 21 september begint er in Olland weer een groot traditioneel feest: Olland Kermis. Elk jaar wordt dat gevierd in Café d'n Toel met vele optredens van bekende zangers en dj's. Elke dag is het een groot feest met een lekker drankje en wat te eten.

Het feest begint op vrijdag 21 september en wordt afgetrapt met Dj Hardy en een live optreden van Frank van Amstel.
Op zaterdag 22 september zal een avond worden voor jong en oud. Een gezellige avond met muziek van Feest DJ joran en live Arno Sloot!
Zondag 23 september kun je letterlijk de sfeer komen proeven bij het visroken. Vanaf 14:00 kun je genieten van heerlijke paling, makreel en zalm. De voetbalfans hebben geluk dit jaar. Ze hoeven niet thuis te blijven om voetbal te kijken want PSV – Ajax zal vanaf 16:30 live uitgezonden worden op een grootscherm. Daarna gaat het feest door met feest Dj Drace en live op het podium Jack Kunkels.
Er zal zoals gewoonlijk op de maandag middag 24 september weer een matinée plaatsvinden. We beginnen om 14:00 met een gezellige middag bij d'n Toel met natuurlijk live muziek. 's Avonds om 20:00 gaat het feest van start met Feest DJ Tim B en niemand minder dan Jaman!
Dinsdag 25 september is alweer de laatste dag van Olland Kermis. Deze laatste avond zal ter afsluiting groots gevierd worden. Niemand minder dan Zanger Kafke bekend van de hits "Springen" en "Onze dag" zal komen optreden. Ook komt Dave Brokken zijn zangkwaliteiten laten horen. Met een feestelijk eindoptreden van Feest DJ Drace wordt de Kermis op een onvergetelijke manier afgesloten. Waar Olland en omstreken nog lang over kunnen nagenieten.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!