Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 90ed32
Foto: Wies Habraken
Evenementen / Sint-Oedenrode

Blij met goedgevulde 'foodie bags'

Sint-Oedenrode - Dankzij gulle sponsoren kan de organisatie van Rooi Vol Koren op 7 oktober ieder koorlid en iedere vrijwilliger trakteren op een goedgevulde 'foodie bag'.

Het tasje wordt gevuld met een belegd volkorenbroodje, een krentenbol, een flesje drinkwater en een lekkere appel. Het was nog lang spannend of deze 2000 'foodie bags' helemaal gevuld konden worden. Omdat het erg warm is geweest en de appeloogst daarom wel eens tegen zou kunnen vallen. Gelukkig kwam Ad de Bever al snel met goed nieuws. Hij sponsort namelijk 2000(!) appels uit eigen winkel. Daarnaast vult Alexander Bekkers van Bakkerij Bekkers de 'foodie bags' met 2000 broodjes en 2000 krentenbollen.

Voor de organisatie is dit weer een bevestiging dat Rooi samen veel voor elkaar krijgt. Met een evenement als Rooi Vol Koren laat de organisatie Sint-Oedenrode graag opvallen in het gemoedelijke en gastvrije waar het dorp echt bekend om staat. Daar helpen deze sponsoren graag aan mee. Zo draagt iedereen een steentje bij om het evenement te doen slagen.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!