Afbeelding

Kinderen helpen met dieren op Curaçao

Algemeen

Sint-Oedenrode / Curaçao - Er wonen en werken vele tientallen Rooienaren in het buitenland. Waar precies? Dat weten we natuurlijk niet exact, maar beetje bij beetje sporen we ze op. Zoals Simone Vesters. Zij reageerde op onze oproep vanuit Curaçao.  Na wat mailcontact zijn we veel van haar te weten gekomen. Haar reden om (tijdelijk) te verhuizen, hoe het haar bevalt aan de andere kant van de oceaan en wat haar dagelijkse bezigheden zijn. Heeft ze soms heimwee?

Stel je eens voor aan de Rooise lezers…
"Mijn naam is Simone Vesters en ik kom uit het mooie Sint-Oedenrode. Na mijn opleiding diermanagement aan het Helicon te 's-Hertogenbosch heb ik ervoor gekozen om verder te gaan studeren. Mijn passie ligt bij de dieren en het helpen van mensen en hier wil ik dan ook graag mee verder. Daarom ben ik drie jaar geleden verhuisd naar Leeuwarden om daar te gaan studeren aan het Van Hall Larenstein. Ik volg de Bachelor Diermanagement met als specialisatie Dier in de zorg."

Waarom ben je op Curaçao?
"Afgelopen juli heb ik mijn koffers gepakt en ben ik naar Curaçao gevlogen om voor een half jaar stage te gaan lopen bij Rancho Harmonia. Ik heb voor dit stagebedrijf gekozen, omdat ik zelf ook graag iets met equi-therapie of coaching wil gaan doen. Daarom denk ik op dit bedrijf veel te kunnen leren."

Lees verder in DeMooiRooiKrant van komende woensdag

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding