Yvonne Vervoort miami rooienaren in het buitenland
Yvonne Vervoort miami rooienaren in het buitenland

"Wonen in het buitenland stond altijd op mijn bucketlist"

Algemeen

Miami / Sint-Oedenrode - Er wonen en werken vele tientallen Rooienaren in het buitenland. Waar precies? Dat weten we natuurlijk niet exact, maar beetje bij beetje sporen we ze op. Zoals Yvonne Vervoort. Vanuit Miami reageerde ze op een oproep van DeMooiRooiKrant. Na wat mailcontact zijn we veel van haar te weten gekomen. Haar reden om te verhuizen, hoe het haar bevalt aan de andere kant van de oceaan en wat haar dagelijkse bezigheden zijn. Snakt ze nog ooit terug naar Rooi? Yvonne vertelt….

Hoe ben je in Miami terecht gekomen?
"Mijn man kreeg in april 2017 een baan in Miami aangeboden. Dit was een droom die uit kwam voor hem. Hij heeft me toen gevraagd of ik met hem mee wilde. Hierop antwoorde ik direct enthousiast ja. Het stond altijd op mijn bucketlist om ooit in het buitenland te verblijven en nieuwe ervaringen op te doen."

Waarom Miami?
"Het hoofdkantoor van het bedrijf is hier gevestigd. Wij wonen in het oudere gedeelte van Miami; Wynwood genaamd. Het ligt vijftien minuten fietsen vanuit Miami Beach, waar veel toeristen verblijven. In Wynwood wonen hele rijke- en straatarme mensen naast elkaar. In deze wijk vind je alle vormen van kunst en bijna alle gebouwen zijn voorzien van graffiti. Dit maakt het een sfeervolle, kleurrijke en gezellige wijk."

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding