Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ac0d7b
Meierijstad

Bedrijventerreinen Meierijstad een stukje veiliger

Meierijstad -  Meierijstad is weer een stukje veiliger; bedrijventerreinen Nijnsel en De Kampen ontvingen op 21 juni opnieuw het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

Onno Keuker van MKB Nederland reikte het certificaat uit aan de werkgroep KVO van Nijnsel en De Kampen Vitaal Bedrijvig Veghel, met daarin vertegenwoordigers van Vitaal Bedrijving Veghel, het bedrijfsleven, de politie, de brandweer en de gemeente. Deze partijen hebben de afgelopen jaren intensief en optimaal samengewerkt aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein, waardoor het certificaat opnieuw verdiend is.

Dit is een mooi voorbeeld van hoe samenwerking en een gerichte aanpak kunnen zorgen voor een veilige leef- en werkomgeving. Door de gezamenlijke afspraken kunnen overlast, criminaliteit, onderhoud en beheer aangepakt worden. Dit levert een groter gevoel van veiligheid en minder schade op.

Wat houdt het KVO in?
Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ontwikkeld. Het KVO helpt de betrokken partijen gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. Met maatregelen zoals (overval)preventietrainingen, betere openbare verlichting, georganiseerd toezicht en brandpreventie zorgen de partijen voor een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving. De uiteindelijke beloning is het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!