KV Rooi kampioen

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag speelde Rooi haar kampioenswedstrijd tegen DSV. Rooi was bij winst kampioen, maar DSV moest de winst binnen slepen voor lijfsbehoud in de overgangsklasse.

De wedstrijd werd ingefloten en er kwam al vrij snel een doelpunt aan de kant van Rooi. 1-0 dus, maar DSV had hier meteen een antwoord op waardoor 1-1 op het scorebord stond. Dit ging zo heel de wedstrijd, zodra Rooi wist te scoren reageerde DSV hier gelijk op. Zo gingen we de rust in met een 6-7 voorsprong. Dit was niet genoeg voor zekerheid in de wedstrijd. De tweede helft ging Rooi fanatiek de wedstrijd weer in, maar nog bleef het gelijk opgaan. Aan het einde van de wedstrijd wist Rooi los te komen en de doelpunten af te maken. Zo kon de voorsprong toch gemaakt worden, tot een eindstand van 10-17. Er werd flink gefeest in de kantine van Rooi. Zo werd deze avond ook bekend gemaakt dat senioren 2 promoveert naar de overgangsklasse! Dubbel feest bij Rooi dus!