Reserves Rhode verder in nacompetitie

Sint-Oedenrode - Rhode 2 heeft zich zondag geplaatst voor de tweede ronde van de nacompetitie voor één plekje in de hoofdklasse. Hieraan nemen de nummers tien en elf uit de hoofdklasse en de drie periodekampioenen uit de klas 1A en 1B deel.

Rhode speelde zondag haar thuiswedstrijd tegen Susteren 2, dit kon niet meer op de Neul, maar Ollandia was weer zo vriendelijk om als gastheer op te treden. Al na een kwartier kwam Rhode uit een vrije trap op voorsprong, deze werd ingekopt maar gestopt, maar vervolgens toch in de touwen gewerkt. Na een half uur was er een goede kans voor Susteren, deze werd gestopt en de rebound werd tegen de paal geschoten, Rhode kwam dus goed weg. In de extra speeltijd van de eerste helft was het weer de beurt aan Rhode, een fraaie aanval werd goed afgerond, 2-0.

In de tweede helft werd er niet meer gescoord, de beste kansen waren nog wel voor Rhode, maar ook Susteren had nog kun scoren. Het bleef 2-0. Rhode mag verder naar de volgende ronde en moet zondag op bezoek bij hoofdklasser SV Meersen 2 dat HVCH 2 met 5-1 kansloos liet.