Logo mooirooi.nl
Service staat voorop bij Peter en Mirjan van De FietsenWinkel Zijtaart.   | Fotonummer: be680d
Service staat voorop bij Peter en Mirjan van De FietsenWinkel Zijtaart.
Meierijstad

Service waar je 'U' tegen zegt

Meierijstad - FietsenWinkel Zijtaart is niet voor niets al twee jaar op rij uitgeroepen tot 'Tweewielerwinkel van het jaar'. Door de uitstekende service is deze fietsenwinkel niet alleen een begrip in Zijtaart, maar de zaak vormt een mooie aanwinst voor de hele omgeving. Inclusief Rooi.

Mirjan en Peter runnen de zaak al ruim 25 jaar en het assortiment aan tweewielers is enorm. "Van loopfietsjes voor de allerkleinste tot aan een gebruikte of splinternieuwe tandem", vertelt Mirjan. "Voor iedere leeftijd hebben wij een passende fiets en ons assortiment bestaat uit zowel gebruikte als nieuwe fietsen. Daarnaast zijn wij gekwalificeerd 'premium dealer' van Sparta en Batavus, waardoor wij alle modellen van deze merken kunnen leveren. Doordat wij met Sparta zijn meegegroeid, zijn wij gespecialiseerd in de elektrische fiets. Loeki kinderfietsen maakt ons assortiment compleet."

Naast de verkoop van fietsen bent u voor reparatie, onderhoud én verhuur bij FietsenWinkel Zijtaart aan het juiste adres. En de service, die gaat ver. "Qua verhuur zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wij verhuren onder andere fietsen met en zonder versnellingen, tandems en elektrische fietsen. Wij bezorgen de fietsen op locatie en wij halen deze ook weer netjes op. Bij pech onderweg mogen onze klanten altijd bellen. Wij komen de fiets gratis ter plaatse ophalen voor reparatie en laten een soortgelijke leenfiets achter bij onze klant. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing."

Van dinsdag tot en met vrijdag is FietsenWinkels Zijtaart tot 21.00 uur geopend en op zaterdag tot 17.00 uur. "Na sluitingstijd gaan wij gewoon door, wij zijn altijd bereikbaar. Op zondag een huurfiets brengen of ophalen vinden wij geen enkel probleem." FietsenWinkel Zijtaart is gevestigd aan Ceciliastraat 1 in Zijtaart. Kijk voor meer informatie op www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!