Afbeelding
Foto: Bart van der Heijden

Verjaardagsfeest Elvis in De Vriendschap

Algemeen

Sint-Oedenrode – We kennen allemaal wel de Elvis Memorial Day die ieder jaar in Sint-Oedenrode wordt gehouden. Geestelijk vader Bernie de Brouwer houdt al enkele jaren ook een winterse tegenhanger. Zo wil hij met zo veel mogelijk mensen ook de geboortedag van The King vieren. Ook dit jaar vindt dit festijn weer plaats bij De Vriendschap en wel op zondag 21 januari vanaf 14.00 uur.

De laatste Elvis Memorial Day in de zomer was de beste ooit. Er kwamen honderden bezoekers naar Boskant. Niet alleen om te genieten van het prachtige weer, maar vooral ook van de muziek, de ambiance en al het leuks er omheen. De middag ademde jaren '50 en '60. Bernie de Brouwer straalde van oor tot oor en hoopt dat ook weer tijdens het volgende evenement te kunnen doen.
Elvis is geboren op 8 Januari 1935 en daarom is het logisch dat het feestje in januari wordt gehouden. De Brouwer: "Natuurlijk is zanger Mark Elbers, maar ook de Elvis Fanclub 'it's Elvis Time' aanwezig. Er is een grote dansvloer en de keuken is geopend! Een extra voordeel is dat er voldoende parkeergelegenheid is." Het verjaardagsfeestje begint om 14.00 uur in De Vriendschap, Pastoor Teurlingsstraat 30, Boskant, Sint-Oedenrode. De entree is gratis en de vroege bezoekers mogen smullen van een grote Elvistaart!