Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

Kersttoernooi TV de Kienehoef

Sport

Sint-Oedenrode - Traditiegetrouw wordt na Kerstmis wederom het Kersttoernooi gehouden. Hier hebben zich 88 deelnemers van hun sportieve kant laten zien.

Na twee dagen binnen zitten en vaak teveel eten en drinken was men blij om weer aan de conditie te werken. Dit 3-daags toernooi staat open voor leden van de 3 tennisverenigingen van Sint-Oedenrode (TV Boskant, TV Nijnsel en TV de Kienehoef).

Er werd fanatiek getennist alsof men in voorbereiding is voor de Australien Open, wat binnenkort begint. Na een uurtje tennissen werd in het paviljoen deze voorbereiding snel vergeten. De goede voornemens starten namelijk op 1 januari dus de heerlijke versnaperingen van de culinaire brigade vonden dan ook gretig aftrek. Het was dus ook drie avonden een gezellige sfeer en daarom ook weer snel sluitingstijd.

Winnaars in de categorie HD: Kerstklokken: Johan van der Loo en Gertjan van de Pol. Kerstmannen: Pascal van Boxtel en Marcel Plaat. Kerstballen: Iwan van Brussel en Marcel Nouweland. DD: Kerstelfjes: Gedeeld 1e Michele van der Aa en Ellen van Brummelen / Patroeska Koot en Jolinde van der Zanden. Kerststerretjes: Petra van Oorschot en Monique Witlox. Kerstengeltjes: Anneli Janssen en Jola van Os. GD: Vlammende Vuurpijlen: Gedeeld 1e Wilma en Frank van der Linden / Valery en Rene van der Hoeven. Knallende Kurken: Megan Mcgowan en Koen van den Oever. Olijke Oliebollen: Marieke Kapteijns en Marco van Heeswijk. Razende Rotjes: Maud Latijnhouwers en Frank van den Boogaard. Als de weergoden goed gezind zijn, wordt het toernooi volgend jaar weer georganiseerd op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december 2018.