Afbeelding

Burgemeester Van Rooij opent Mediahuis Meierijstad

Algemeen

Sint-Oedenrode – De eerste officiële handeling van de eerste officiële Meierijstad-burgemeester Kees van Rooij wordt het openen van Mediahuis Meierijstad in Sint-Oedenrode. Aanstaande zondag om 12.30 uur zal hij de opening verrichten. De ondernemers van het Mediahuis voelen zich zeer vereerd.

"Enkele maanden geleden hebben we de aanvraag ingediend bij de gemeente met de motivatie dat we het geweldig zouden vinden als de burgemeester ons nieuwe onderkomen opent. Bovendien zou hij dan direct goed kennis kunnen maken met Sint-Oedenrode, want zondag vindt ook de jaarlijkse Winterbraderie plaats", vertelt Bas van Turnhout. Hij is samen met Jeroen van de Sande eigenaar van DeMooiRooiKrant en MultiMooiMedia. Enkele maanden geleden zijn ze verhuisd van Heuvel 17 naar Heuvel 7. Het nieuwe kantoor is fonkelnieuw en biedt meer ruimte. "Het voelde direct als thuis", geeft Jeroen aan. "Hier komen nog meer mensen binnen en bovendien kunnen we hier onze krachten bundelen met andere media-gerelateerde bedrijven uit Meierijstad." Jeroen doelt op Björn Ontwerp en Pixelfuse. Met deze twee bedrijven werkt MooiRooi nauw samen. De eerste effecten zijn volgens de ondernemers al merkbaar. "Bedrijven komen steeds meer te weten dat ze op het gebied van marketing, communicatie en reclame nu alles onder één dak kunnen vinden in Mediahuis Meierijstad", voegt Jeroen toe.
Aanstaande zondag lanceert MultiMooiMedia een brochure om dat te onderstrepen. De brochure geeft een inkijk in de keuken van het mediabedrijf. Bas: "Uiteraard is zondag iedereen welkom om bij ons een kijkje te komen nemen. Er is een goochelaar, een gitarist en alle bedrijven zijn aanwezig om uitleg te geven."