Zuur verlies voor KV Rooi

Sint-Oedenrode - Op zondag 3 december werd er door KV Rooi tegen ODC gespeeld. Een tegenstander waar het vaak spannend tegen was in eerdere wedstrijden. Zo ook deze keer.

KV Rooi begon goed aan de wedstrijd en zette al snel een 2-0 voorsprong op het scorebord. Deze voorsprong werd niet uitgebreid want ook ODC wist de korf te vinden. Beide ploegen bleven scoren, maar de stand bleef in het voordeel van KV Rooi. Zij stonden dan ook een paar minuten voor rust met 7-4 voor. Toch wist ODC in de laatste seconde voor rust het gat kleiner te maken door middel van een afstandsschot.

Na rust kwam ODC verder terug en zette een gelijke stand op het scorebord. Echter bleef KV Rooi doorvechten waardoor er geen één keer tegen een achterstand aangekeken werd. Tot het moment dat ODC de 10-11 maakte. KV Rooi was haar overtuiging kwijt en kansen werden niet meer afgemaakt. Wel werd de 11-11 nog gescoord, maar weer in de laatste seconden scoorde ODC een afstandsschot en ging er met alle punten vandoor. Volgende week speelt KV Rooi de uitwedstrijd tegen Melderslo om 15:30. Met nog maar twee punten uit vier wedstrijden zal er dan alles aan gedaan worden om punten te pakken.