Afbeelding

Cees is er voor iedereen

Sport

Sint-Oedenrode - Op een zonovergoten tennispark werd afgelopen zaterdag het 25 jarig jubileum gevierd van trainer Cees van den Boer. Op de uitnodiging stond, iedereen kent Cees en Cees kent iedereen.

Nou dat bleek de waarheid. Massaal kwamen genodigden naar het park om Cees de hand te schudden. De jongste leden kregen als eerste de kans. Zij en hun ouders verwelkomden Cees met een daverend applaus. Om 16.30 uur ging het feest verder voor de oudere leden. Honderden mensen zijn door de erehaag van ballonnen gelopen nadat ze op de foto met een op ware grootte afbeelding van Cees waren gegaan. Een veelgehoorde uitspraak op de receptie was, "ja, als je iemand zo'n feest gunt dan is het Cees wel. Hij is het hart van de vereniging."

De waardering voor Cees werd niet alleen in kaarten, toespraken en cadeaus uitgedrukt maar ook in het harde werk wat tientallen vrijwilligers verricht hebben. Dat de receptie 2 uur langer duurde dan gepland heeft niemand erg gevonden. Gerry de echtgenote van Cees zei na afloop, "deze dag was nog mooier dan onze trouwdag. " Een groter compliment kan je niet krijgen als vereniging….toch?