Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 69e495
Algemeen / Sint-Oedenrode

Zo ver mogelijk weg?

Sint-Oedenrode – Van Zuid-Afrika tot aan Australië en van Indonesië tot aan Peru. Iedereen trekt er op los. Tegenwoordig is het eerder een gewoonte dan een bijzonderheid wanneer je gaat backpacken in het buitenland. De een voor wat langere tijd, de ander, 'gewoon', voor een vakantie.

Floortje Dessing is helemaal hot, alle jongeren lijken 3opreis te kijken en op Instagram worden talloze vakantiekiekjes gedeeld. Wij spraken een aantal van deze avontuurlijke Rooienaren.

Rob & Gerdie van Diessen – Honeymoon in Canada

"Canada stond al lang hoog op ons lijstje, maar daar hangt best wel een prijskaartje aan. De natuur spreekt ons erg aan. Wij zijn geen mensen om stil te zitten en gaan graag het avontuur tegemoet. Na onze reis van vorig jaar naar Indonesië vinden we het heerlijk om een land door te reizen en steeds andere plekken te ontdekken om te overnachten. Toen we aan het bedenken waren waar onze huwelijksreis naar toe zou gaan dachten we allebei meteen aan Canada. We dachten met een huwelijksreis mag je best uitpakken, dat maak je tenslotte maar 1 keer mee."

Lees woensdag meer in DeMooiRooiKrant 

4 reacties
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>