Afbeelding

Deelnemers fitness Odendael met vakantie

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het afgelopen seizoen zijn de deelnemers en begeleiders van Fitclub Odendael weer volop bezig geweest met het verbeteren van de fysieke conditie. De deelnemers van de maandag- en woensdagmorgensessie hebben op woensdagmorgen 26 juli met een gezellig samenzijn het seizoen afgesloten.

Onder het genot van een kopje koffie of thee en een heerlijk petitfourtje werd gezellig gebabbeld over het wel en wee tijdens de fitness en de dagelijkse dingen die de mensen bezig houden. Want naast fitness zijn ook de sociale contacten heel belangrijk. De deelnemers, bewoners van Odendael en vele 55+ van buiten het verzorgingshuis, genoten zichtbaar van dit koffie-uurtje dat, naast de medewerking van Odendael, mede mogelijk was gemaakt door het beschikbaar stellen van gebak en andere lekkernijen door Bakkerij Bekkers en Mars Veghel.

Maandag 4 september begint Fitclub Odendael weer met haar werkzaamheden op de eerste verdieping achter het Plein. Belangstellenden, die woonachtig zijn op Odendael of 55+ van buiten Odendael, kunnen op die dagen eens kijken hoe men bij deze club bezig is om de fysieke conditie te verbeteren onder begeleiding van vrijwilligers.