Afbeelding

Argobokalen voor Roel, Eline en Sanne

Algemeen

Sint-Oedenrode - Tijdens de laatste training werden de winnaars van de Argobokalen bekend gemaakt. Dit jaar zijn deze voor Roel, Eline en Sanne. Bij zowel de Wedstrijdgroep als bij het Waterpolo werd een wisselbokaal uitgereikt.

Zwemmen
Bij de Wedstrijdgroep wordt de winnaar bepaald door een formule waarbij de geleverde prestatie, de vooruitgang en het volgen van trainingen van zware invloed zijn. Ook dit jaar bleek dat veel wedstrijden zwemmen je een hoge score oplevert. Roel Janssen heeft de hoogste score behaald en mag deze beker dus een jaar houden. Bij de Recreatieven is er dit jaar geen bokaal uitgereikt. In plaats daarvan ontvingen alle Recreatieven een medaille voor hun prestaties. De trainer had voor iedere zwemmer een persoonlijk woordje.

Waterpolo
Voor het winnen van de progressiebeker bij het waterpolo wordt gekeken naar de uitkomsten van twee testen die tijdens waterpolotrainingen aan het begin en aan het eind van het seizoen worden gehouden. Ook wordt gekeken naar de opkomst bij de trainingen en wedstrijden. Alle kinderen hebben tijdens het afgelopen seizoen natuurlijk hun uiterste best gedaan en iedereen is harder met de bal gaan gooien, sneller gaan zwemmen en technisch beter gaan spelen. Maar op basis van alle uitkomsten is de progressiebeker bij het waterpolo dit seizoen gewonnen door Eline van den Berg en Sanne van der Heijden.