Afbeelding

Ontspanning in actie

Algemeen

Sint-Oedenrode - De schutters van de Rozelaer hebben dinsdagmiddag een competitiewedstrijd geschoten. De dagwinnaar was Antoon Vervoort met 225 punten. De overige scores: Jan Gordijn 222, Martie Verhoeven 214, Leo van Breugel 201, Jan van Erp 193, Ron Spijker 170 en Joep Verbunt 158.

Op vrijdagavond hebben ze bij Ontspanning een Face-to-Face wedstrijd geschoten. Hierbij wordt tegen een directe tegenstander geschoten volgens een setsysteem. De winnaar was Jan van Bergen bij de recurveschutters. De overige plaatsen: William Huyberts, Jan Gordijn, Martie Verhoeven, Ray Matuszewski, Jerica van de Mortel en Rick van de Mortel. Bij de compoundschutters ging de winst naar Theo Passier. De overige: Wik Kivits en Paul van de Mortel. De houtschutters schoten op het traditionele gildeblazoen. De winnaar was Antoon Vervoort. De overige: Michael Moonen, Agnes Vissers en Jos van den Berg
In het weekend was in Goirle de eerste jeugdfita van dit jaar. Namens Ontspanning deden Rick van de Mortel, Simon Boersbroek en Piet van den Berg hieraan mee. Rick schiet bij de aspiranten op driemaal 20 meter. Met een score van 766 punten werd hij derde. Simon en Piet schieten bij de junioren op 70, 50 en 30 meter. Piet werd tweede met een score van 903 punten en Simon werd achtste met een score van 691.
Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij binnen en buiten trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur.