Twee jaar geleden trad Sophie Francis ook op.
Twee jaar geleden trad Sophie Francis ook op.

Line-up Rooi Live compleet

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op dit moment hebben zich al 104 teams ingeschreven voor de twaalfde editie van Beach Soccer Rooi. Nieuw is dit jaar het Nederlands Kampioenschap voor hulpdiensten dat op vrijdag 2 juni gespeeld wordt. Ook is er een categorie "passend voetbal" aan het programma toegevoegd. Er is nog één plek beschikbaar voor een damesteam en drie plekken voor Jeugd O13. Verder zit het toernooi al helemaal vol. Ook de line-up van Rooi Live is compleet.

Het concept van Beach Soccer Rooi staat al jaren als een huis en blijft een populair evenement om aan deel te nemen, maar ook om te bezoeken. Het Beach Soccer is een snelle en spectaculaire spelvorm wat ook voor de bezoekers erg leuk is om naar te kijken. In wedstrijden van 12 minuten worden in hoog tempo de vrije trappen, volley's, omhaals en andere technische hoogstandjes aaneengeregen onder de bezielende leiding van officiële scheidsrechters van de Nederlandse Beach Soccer Bond .

Twee Rooise acts toegevoegd
In de avond verandert het Dommelpark in een gezellig festivalterrein waar een mix van optredens staan te wachten. Met de toevoeging van Rooise optredens van Tom Renash en "Leuk da ge d'r band" is de volledige line-up rond, deze bestaat verder uit: Jordy Dazz, Sophie Francis, Stef Ekkel, Kapelone, Dirk Drost, Puinhoop Kollektiv, Raymon Hermans, 00's Again, Daisy's DJ-team, John de Bever, De Rubberen Schuimboten, Snollebollekes, Wesley Lux en Maddix. Tickets voor alle avonden à €10,- zijn verkrijgbaar via www.rooilive.nl.  Meer informatie over Beach Soccer Rooi en Rooi Live lees je op www.BeachSoccerRooi.nl en www.RooiLive.nl

Afbeelding