Logo mooirooi.nl

Duizenden woorden bij aftrap "Duizendjarig Woud"

Aftrap belevingsproject duizendjarig woud  | Fotonummer: 892064
Aftrap belevingsproject duizendjarig woud (Foto: Jos v Nunen)

Jarenlang was de Rooise kunststichting bezig met het belevingsproject 'Duizendjarig Woud', een burgerinitiatief waarmee historie, heden en toekomst worden verweven met kunst, natuur , architectuur, dat alles met water als 'ordenend principe'. Vrijdagmiddag was het eindelijk zo ver: de officiële aftrap, bij het hoofdkantoor van Ahrend aan het Kofferen. De vele deelnemende, faciliterende en verantwoordelijke partijen waren vertegenwoordigd en projectleiders, communicatiemedewerkers, voorzitters, verantwoordelijken en deskundigen kwamen aan het woord. Daarnaast werden ook nog eens vele dankwoorden uitgesproken aan personen en partijen in het geheel.

Samen met de terugblik op al het gedane werk, had de 'aftrap' meer weg van een halve wedstrijd en zonder programma-agenda was het een hele klus voor de aanwezige pers om de eigen (foto-)planning daar in te passen. Maar het ging wél ergens over en er kwamen zoveel interessante onderwerpen en sprekers aan bod dat bijna iedereen bij de les bleef.

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>