Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 4baade
Algemeen / Sint-Oedenrode

'De Nonnen van Navarone' ruim twee uur lachen met Klavertje Vier

Sint-Oedenrode - Gisteravond was in de Beckart in Nijnsel de première van 'De Nonnen van Navarone' dat door Klavertje Vier werd opgevoerd. Een doldwaze klucht waarin de toestanden zich opstapelen en naar mate de avond vordert de lachspieren het steeds zwaarder te verduren krijgen.

Huize Navarone is een klooster ergens in Nederland. Moeder overste, broeder Bas en de tweelingzussen Merel en Verel krijgen te maken twee heren die een week op retraite worden gestuurd door hun echtgenotes. Die echtgenotes geven aan, zonder het van elkaar te weten, een week naar Manilla te gaan. Het laat zich raden, er gaat niemand naar Manilla, maar iedereen komt elkaar tegen in het oude klooster.

Alsof dat nog niet genoeg komische en verwarrende situaties oplevert, komt heer Eerwaarde het klooster nog eens inspecteren.

De Nonnen van Navarone is vanavond, komende woensdag en volgende week vrijdag en zaterdag nog te zien in de Beckart. De voorstellingen beginnen om acht uur en de entree bedraagt 7,50 euro. Informeert u eerst of er nog plaatsen vrij zijn, want er zijn al veel kaarten verkocht.Kaarten zijn te koop via www.klavertjeviernijnsel.nl/reserveren of telefonisch via 06-53367625.  

4 reacties
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>