Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 79ee1e
Kunst en Cultuur

Klavertje Vier: de rolverdeling

Sint-Oedenrode - Op 17, 18, 22, 24 en 25 maart staat Toneelvereniging Klavertje Vier Nijnsel op de planken van De Beckart Nijnsel met het kluchtige blijspel "De Nonnen Van Navarone". De komende weken voelt DeMooiRooiKrant de spelers aan de tand over hun personages. Deze week Leon van Aalst en Rieky van de Ven:

Leon van Aalst
Mijn 12e rol bij Toneelvereniging Klavertje Vier Nijnsel speel ik Broeder Bas. Bas is de enige man in Nonnenklooster 'Huize Navarone' en hij neemt niet alles zo serieus. Zijn rol als manager wordt er niet makkelijker op door zijn verwarde moeder die ook in het klooster woont.

Als dan ook nog twee van zijn lievelingsnonnen voor een tijdje weg gaan en Bas voor het eten moet gaan zorgen breekt er paniek uit. En dat juist tijdens een controle. Hoe gaat broeder Bas dit allemaal oplossen? Kortom, weer een geweldig stuk dat je niet mag missen!

Rieky van de Ven
Vorig jaar speelde ik de krankzinnige schijfster Anne-Jo, wat een mooie rol was om te spelen. Deze keer een nieuwe, leuke uitdaging. Nu sta ik op de planken als Conny, een kamperig, ordinair typetje dat in het klooster de koffer induikt met uitgerekend de beste vriend van haar man.

Echter loopt niet alles op rolletjes en steekt Conny graag haar neus in andermans zaken met een verrassende wending tot gevolg, het is spannend van begin tot eind. Waarop ik doel mag je zelf komen bekijken. Het wordt zeker weer een avondje lachen dus ik zie jullie graag bij één van onze vijf voorstellingen!


Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>